Spelar i Malmö

Johan Glans till Rameliana2022 i Malmö 23 april!
@johanglansworldtour

Att en schackspelare och James Bond-nörd från Eslöv skulle bli en av Sveriges allra roligaste personer är roligt i sig. Och nu ska han göra Povel Ramel. Det har han gjort förr, senast på Povel Ramel Tribute på humorfestivalen i Lund. Han har också emottagit kaRamelodiktstipendiet 2011 för ”att han med egensinnig förmåga, friskt och fräckt, bidragit till stå-upp-komedins spännvidd med absolut intelligent komik.

… Och en av få svenskar som kan skratta på franska”. Skratta åt Johan Glans har vi haft möjlighet att göra många gånger. Han har synts i Parlamentet, Kvarteret Skatan, Släng dig i brunnen, På spåret och på 1000-tals standup-scener på sina World Tour of Scandinavien och World Tour of Skåne.

Det räcker att han höjer ett ögonbryn för att det ska bli festligt. Just nu spelar han med i föreställningen ”Om dessa väggar kunde cykla” på Cirkus i Stockholm med bland annat Mimi Terris. Johan Glans har ett par gånger blivit årets komiker, han är hedersmedborgare i Eslöv och blev 2012 årets skåning.

Så vi ser Johan Glans på Rameliana i Skåne. Moriskan den 24 april.