Göteborg, Stockholm & Malmö

Var träffar man Anders Eldeman om inte på quiz? Varje söndag sitter han där med sina vänner. Lika trogen som lördagarnas Melodikrysset i Sveriges Radio P4 som han programlett i ett kvarts sekel. Nästan lika länge har man kunna höra honom i progammet Da Capo där han bland annat spelar ur sin privata skivsamling på 130 000 skivor! Eldeman brinner för refränger och legender och redan som 13-åring satt han som klistrad framför scenen på Gröna Lund för att se Zarah Leander, Evert Taube och Povel Ramel för att nämna några.

När Povel Ramel-sällskapet bildades 2008 blev han dess ordförande och har varit så sedan dess. Vidare känner sig Anders Eldeman hemma såsom konferencier och som sådan får vi se honom på Rameliana2022.

Alla 30 timmars musik presenteras av Anders. Göteborg 19 mars, Stockholm 26 mars och Malmö 23 april.

https://sverigesradio.se/dacapo