Spelar i Stockholm Göteborg och Malmö

Så stod hon där plötsligt, med gitarren på ryggen.

I regnet på Göteborgs central. På väg mot Nordiska visskolan i Kungälv för att ge konsert och workshop.

Jenny Almsenius som med omåttlig charm, humor, färg och med ett munspel ständigt berett i fickan sjunger såväl sina egna sånger som Vreeswijk, Taube och nu även Ramel. Jenny är även en liten del i arrangörsstaben kring Rameliana och var så redan i ursprunget till Rameliana, det som hette Taube Total i Göteborg åren 2007-2010.

Jenny är bördig från Varberg men bor nu i Stockholm. Hon har varit väldigt flitig de senaste åren med att sjunga och spela på allehanda scener. Minst två skivor har hon gjort med sånger fulla av sprudlande liv och värme. I alla tre städerna av Rameliana får vi glädjen att höra henne sjunga bland annat Den sista jäntan och Varför är Louise så blyg?