Spelar i Stockholm

Det här är Calle. Bagge. @callebagge Och hans grabb Bruno. Calle spelar piano. I jazzvärlden vet alla vem han är. Han har en vän och kollega som heter Per. Per Ekdahl. @perekdahl 

Tillsammans har de ett sjujäklars storband. Ekdahl/Bagge Big Band. @ekdahlbaggebigband Men de skulle lika gärna kunnat heta Arvingarnas Big Band. För Calles och Pers pappor heter Lasse Bagge och Anders Ekdahl. Bägge kända arrangörer och musiker som spelat och sjungit massor med Povel Ramel.

Lasse med sitt Gals & Pals och Anders i allehanda sammanhang. Ekdahl/Bagge Big Band är ett fullstort hårdsvängande hyfsat ungt storband som främst spelar nyskriven musik men ingalunda drar sig för äldre repertoar. Oftast ses de i en källare under Scalateatern i Stockholm.

På Rameliana är de med på Münchenbryggeriet den 26 mars med bland annat Anna Sise som sångerska.