Spelar i Stockholm och Malmö

Vilken glädje att få presentera den allra gladaste duon Lise & Gertrud.

Glatt tar de paus från repetitionerna och möter upp i Rålambshovsparken i Stockholm en solig måndagseftermiddag och träffar ’den enda affischen’.

Lise & Gertrud har ett alldeles eget uttryck med den ovanliga sättningen två röster och en cello. Som de själva säger, ”med två hjärtan som bultar för musiken, lusten och leken” har de setts på bland mycket annat Allsång på Skansen, Så ska det låta, Nobelfesten…

Den lilla sättningen har visat sig vara en väg till framgång och även lett till samarbete med såväl storband och körer eller som på Rameliana2022 med en pianist (och inte vilken pianist som helst, hon får en egen presentation så småningom).

En fröjd för alla kommer det bli att i Stockholm och Malmö få höra dem bland annat göra en av Povel Ramels allra mest älskade sånger och kanske ett av de största numren i svensk musik- och underhållningshistoria genom alla tider: Håll musiken igång.